Zelfliefde welkom & introductie in ademwerk

Welkom!

Geweldig dat je deze oefening gaat doen en daarmee de liefde voor jezelf gaat versterken, het gevoel van liefde, veiligheid in je jezelf en in je hart te vergroten en de stap durft te nemen om je hart een beetje verder openen en te helen van oude pijn.

Deze krachtige en fijne oefening combineert mediatie, visualisatie, ademwerk, massage van je eigen lijf, het zetten intenties en verbinden met je eigen lichaam en de liefde in je hart.


In onderstaande video geef ik een korte intro over de oefening, en ga ik daarna dieper in op het algemene verhaal van ademwerk.

In deze oefening maken we namelijk gebruik van verschillende ademtechnieken. Voordat je de oefening gaat doen is het dan ook goed om te weten hoe ademwerk werkt, wat voor sensaties het te weeg kan brengen en hoe je jezelf kan ondersteunen wanneer je merkt dat het wat te intens wordt voor je.

Ademwerk kan diep gaan en daarmee enorm helend zijn maar kan tegelijkertijd ook flink wat emoties opbrengen. Dit is iets moois en iets goeds! :)

Het ademwerk helpt je om vastzittende emoties los te werken, te doorvoelen en daarna los te laten. Zodat je bevrijd wordt hiervan en er ruimte ontstaat voor nieuwe energie en nieuwe fijne ervaringen en emoties. Juist door met deze emoties te werken zal er ruimte ontstaan in jou om meer liefde te ervaren en te ontvangen. In de oefening begeleid ik je via verschillende manieren hierin. En maken we aan het einde gebruik van de borst massage om los te laten wat jou niet verder dient en jezelf daarna open te stellen voor waar je juist meer van wilt ontvangen!


In de video geef ik een aantal tips wat je kan doen als er emoties opkomen en je tijdens de oefening behoefte hebt om het iets rustiger aan te doen.

Kijk daarom de video voordat je verder gaat!


In de volgende sectie vind je nog meer uitleg over hoe de ademtechnieken er uit zien.


Liefs,

Renee

Ga naar de volgende sectie voor de uitleg van de ademoefeningen en de uitleg van de massage van je eigen borstkas!

Complete and Continue